Stilfuld tilbygning i København

Lad os levere en kvalitetsløsning til dig – hos os er du sikker på et professionelt resultat.

Vil du gerne have lavet en tilbygning til dit hus på Sjælland, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Eriksen ApS leverer vi kvalitetsløsninger til vores kunder, og det kan du også nyde godt af, hvis du gerne vil have lavet en udbygning af dit hus. Vi kan hjælpe dig med større projekter og påtager os gerne totalentrepriser, men vi løser også mindre opgaver. Tøv ikke med at ringe, hvis du overvejer at investere i en tilbygning i Gentofte eller på Frederiksberg.

Din murermester kan hjælpe dig med

Ombygning, nybyg og tilbygning

Vi har opereret som professionelt murerfirma i murerbranchen i flere år, og vores erfaring med tilbygninger er stor. Vi har været med til at opføre nye boliger, og vi har renoveret og ombygget mange ejendomme. Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal beslutte dig for, hvorvidt ombygning, nybygning eller tilbygning er den rette løsning for dig og din familie.

Vi hjælper dig gerne på vej og giver dig den rådgivning, der skal til, for at du kan træffe nogle velovervejede beslutninger. Det er meget forskelligt fra projekt til projekt, hvad vi anbefaler, og vi giver også gerne dig nogle kvalificerede råd med på vejen.

Kvalitetsløsninger og faglig stolthed

Når vi går ind til en opgave, gør vi det altid med et mål om at leve op til dine forventninger og ønsker. Men vi går også ind til enhver opgave med den indstilling, at vi har en faglig stolthed, som vi ikke vil gå på kompromis med. Vi vil nemlig også gerne kunne være stolte af de resultater, som vi skaber. Kvalitet er et nøgleord hos os, og søger du en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris, går du aldrig galt i byen hos os.

Kontakt os – det er uforpligtende

Vi laver til hver en tid et tilbud på en tilbygning til dig. Det er ganske gratis og uforpligtende, og det er helt op til dig, om du vælger at gøre brug af det eller ej. Du er velkommen til at tage kontakt til os på 25 54 41 32, eller ved at sende os en e-mail på info@eriksen-byg.dk.

Call Now Button