Tagarbejde

Reparation eller helt nyt tag?

Hos Eriksen kan vi være behjælpelig med en bred vifte af opgaver inden for tagarbejde – fra reparation af eksisterende tag til totalentreprise på et helt nyt tag. Om løsningen er en reparation eller et nyt tag afhænger af alderen på det eksisterende tag, stand af taget, pris samt kundens ønsker og drømme. Gennem vores mange års erfaring kan være behjælpelig med rådgivning og løsningsforslag, så vi finder den løsning der passer til netop dig og dit hus.

Nødvendigt, men holder i mange år

Et tag er en af de vigtigste dele på et hus. Et utæt tag vil det medføre skader på resten af husets nødvendige konstruktioner. Reparationer af skader forsaget at utætte tage er typisk meget omfattende og dyre. Det er derfor en nødvendighed at vedligeholde eller udskifte tage. En korrekt faglig udført tagrenovering eller et nyt tag vil sikre dig et tørt hus rigtig mange år frem i tiden, og vil desuden øge værdien af din bolig. Kontakt os på telefon 25544132 – eller brug vores kontaktformular – for et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af dit tag.

Fag- eller totalentreprise

Hos Eriksen leverer vi både fag- og totalentreprise-løsninger. Vi kan være behjælpelig med udskiftet og lægning af teglsten, eller levere en totalentreprise-løsning på et helt nyt tag hvor vi står for hele projektstyringen inklusiv koordineringen og kommunikation med tømrer, blikkenslager, osv.. En totalentreprise sikrer dig et velkoordineret projektforløb uden forsinkelser.

Call Now Button