Støbning af betongulv

Hos Eriksen er vi eksperter i støbning af betongulv til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og mester støbning i beton – både ude og inde – og støber gulve i private badeværelser, kældre og garager samt erhvervsbygninger. Så har du tanker eller planer om støbning af nyt gulv til en god pris er det en opgave for os.

Støbning kræver fagfolk

Støbning af gulve kræver stor præcision og viden for et ordenligt resultat og bør derfor altid udføres af uddannede fagfolk med erfaring. Kun ved kendskab til korrekte blandingsforhold, tørretider og teknikker opnås et flot og professionelt resultat. Kontakt os på telefon 25544132 – eller brug vores kontaktformular – for et uforpligtende tilbud på støbning af betongulv.

En skræddersyet løsning

Støbning af betongulv er en relativ økonomisk og slidstærk løsning der dog skal tilpasses rummet. Sammensætningen af lag i gulvet er meget afhængig af om gulvet er et badeværelses, kælder eller garage gulv. Et typisk kældergulv er f.eks. opbygget af et kapilarbrydende lag, et isolerende og dampbrydende lag, et beton lag og et slidlag øverst. Netop fordi løsninger er så individuelle, rådgiver vi alle vores kunder og præsenterer dem for vores løsninger og anbefalinger i hvert enkelte tilfælde. Dette sikrer vores kunder et gulv der opfylder netop deres krav og ønsker.

Call Now Button