Nyt badeværelse i Glostrup og københavn

Mangler du en murer i København og omegn som kan lave et nyt badeværelse? Lad Eriksen hjælpe.

Installering af nyt badeværelse i København er én af vores spidskompetencer hos Eriksen ApS i Glostrup. Vil du gerne have fornyet dit badeværelse, som en del af et større renoveringsprojekt, eller har du udelukkende brug for vores hjælp til at mure din nye brusekabine op, står vi til rådighed. Vi er meget fleksible, og hvad enten du står over for en badeværelsesrenovering i København og omegn, er du velkommen til at give os et kald. Vi løser opgaver for kunder på hele Sjælland.

Professionel hjælp til et nyt badeværelse

Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med opgaver, der relaterer sig til renovering af badeværelser. Vi står både for udførelsen, men vi tilbyder dig også professionel rådgivning, der er baseret på uddannelse såvel som praktisk erfaring.

Der er ingen tvivl om, at badeværelser i høj grad er et spørgsmål om smag og præferencer. Det er derfor forskelligt fra kunde til kunde, hvad der en god løsning. Vi gør derfor meget ud af god rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning, som udlever dine personlige drømme om et nyt badeværelse. Vi kan rådgive i alt fra grundlæggende praktisk indretning til valget af farve og form af fliser.

Dygtig murer søges – den klarer vi

Når du får os til at lave et nyt badeværelse hos dig i København og omegn, kan du være sikker på, at du får et flot og gennemtænkt badeværelse, der lever op til alle regler og lovkrav. Du behøver ikke bekymre dig om eventuelle utætheder eller halvfærdige løsninger. Hos os er du sikker på et resultat, der holder, og som er udført til præcision. Du kan bare læne dig tilbage og nyde dit nye badeværelse – og glæde dig over, at det kan holde mange år frem i tiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Giv os et kald, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på telefon 25 54 41 32, eller send os en e-mail på info@eriksen-byg.dk. Er du interesseret, laver vi gerne et tilbud til dig, så du kan vurdere, om du vil hyre os til at installere dit nye badeværelse i København. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os på telefon 25544132 eller brug kontaktformen for et uforpligtende tilbud!

Call Now Button