Murerarbejde udføres i Glostrup og hele København

Grundstenen hos Eriksen ApS i Glostrup er murerarbejde, der følger traditionelle teknikker og traditioner, så resultatet altid bliver af højeste kvalitet. Skal du have fjernet en væg mellem køkkenet og stuen eller lukket hullet efter en dør? Måske skal du have gennemført en gennemgribende renovering af hele dit hus eller have et nyt badeværelse? Uanset om din opgave er lille eller stor kan Eriksen være behjælpelig.

Vi har mange års erfaring inden for alle typer murerarbejde i hele København, og kan være behjælpelige med rådgivning og vejledning, så vi finder den løsning, der passer til netop dit behov.

 

Murerarbejde til ombygninger, nybygninger eller tilbygninger

Hos Eriksen ApS i Glostrup har vi erfaring med både ombygning, nybygning og tilbygninger i hele København. Mange faktorer spiller ind, når man skal vælge hvorvidt en ombygning, nybygning eller tilbygning er den rette løsning. Disse faktorer er ofte meget forskellige fra person til person samt fra projekt til projekt. Kontakt os derfor på telefon 25544132, eller udfyld vores kontaktformular, for en uforpligtende samtale om mulighederne for, at gøre jeres bolig til drømmeboligen.

 

Reparation

Selvom murværk er yderst modstandsdygtig og holder i rigtig mange år, skal det løbende vedligeholdes og repareres. Eriksen ApS i Glostrup kan være behjælpelig med udbedringer af skader på murværk og kan udføre reparationerne hurtigt og i stil med det nuværende murværk. Vi mener at man altid skal være tro mod den oprindelig stil, så reparationen ikke skiller sig ud fra murværket, men istedet følger det oprindelig udtryk og dermed ikke bemærkes.

 

Fag-, Hoved- eller Totalentreprise?

Som kunde hos Eriksen ApS i Glostrup  vælger du selv, hvor meget du ønsker at involvere dig i processen. Vi påtager os både fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser i hele  København. Hvis du selv vil slippe for alt besværet med planlægning, og kontakt til alle de forskellige håndværkere, kan du vælge en totalentreprise, hvor vi sørger for det hele. Ved en totalentreprise kan du blot læne dig tilbage og nyde resultatet.

Call Now Button