Professionel facaderenovering i København

Har facaden på din bygning et slidt og trist udtryk? Der er der heldigvis råd for.

Hos Eriksen ApS kan vi hjælpe dig, hvis din facade trænger til en kærlig hånd. Det gælder både, hvis der er tale om en omfattende renovering, og hvis opgaven er af mindre karakter. Vores kunder består af både private og erhvervsdrivende, og mangler du en dygtig murer til at varetage facaderenovering i Lyngby eller Gentofte, kan du regne med vores hjælp. Har du en opgave til os på Frederiksberg eller Amager, rykker vi også gerne ud. Vi er fleksible og kører rundt til kunder på hele Sjælland.

 

Hvad kan vi gøre ved din facade?

  • Sandblæsning
  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning af mur
  • Anden facaderenovering

Facaderenovering giver nyt liv til din ejendom

Har dit hus en slidt og falmet facade, gør det ikke noget godt for huset udtryk. Med en renovering af facade kan dit hus komme til at tage sig godt ud igen. Vi kombinerer altid praktiske og æstetiske løsninger og tilbyder dig en konkurrencedygtig pris. Det er op til dig hvilket udtryk, du gerne vil have frem. Om det skal være i stil med husets originale udtryk, eller om du hellere vil have lagt en ny stil. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for det resultat, som vi skaber.

Renovering af hus på Sjælland

Vi har i mange år arbejdet inden for murerbranchen, og det har udstyret os med en stor portion erfaring. Der er ikke den type af opgave, vi ikke gerne kaster os over, og det gælder også, når det kommer til dit hus. Vi gør gerne processen med facaderenovering mere overskuelig for dig ved at fremlægge forskellige løsninger og muligheder. Så finder vi sammen den løsning, der passer perfekt til dig og dit hus.

 

Er du interesseret i at vide mere om vores ydelser?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os. Det gælder både, hvis du har spørgsmål til priser på facaderenovering, eller hvis du gerne vil have os hjem til dig for at se på en konkret opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, og vi kan garantere dig en konkurrencedygtig pris.

Du kan fange os på telefon 25 54 41 32, og du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på info@eriksen-byg.dk.

Call Now Button